Vaknade upp med fruktansvärd smärta i höger ben

Jag tog mina 2 Pfizer i februari och mars-2021, första sprutan-lite ont i armen

2a sprutan vaknade jag dagen efter med ytlig propp i höger ben.
2 veckor exakt efter 2a sprutan, vaknar jag upp med fruktansvärd smärta i höger ben, kan inte stödja på benet åker akut in till Näl och dom tar ultraljud på mitt ben och konstaterar att jag har 5 proppar varav 3 ytliga och 2 djupa ventromboser.
Blir satt på blodförtunnande fragminsprutor.

Jag säger direkt där och då att det är vaccinet .
Men dom slår bort det.

I november samma år får jag en läkare på medicinmottagningen på Näl som verkligen tar mig på allvar.
Han vill utreda all min problematik, dom utreder mig även för ärftlig proppsjukdom som det visar sig att jag inte har.
Så jag skickas på ultraljud på hjärtat, lungröntgen, och mängder med prover tas.
Jag har ett blodvärde på 90, annars inget direkt avvikande men jag får ju ingen luft och jag känner mig helt tom och har mindre bra tankar . Sitter upp och sover då jag inte får luft när jag ligger ner.
Jag är I vanliga fall aktiv med mina schäfrar-tränar och ställer ut.
Nu orkar jag ingenting och tror jag är hypokondriker och att jag blivit psykiskt sjuk.

I januari görs en gastroskopi, det visar sig att jag har svamp i magen, tarmar-Ja jag är förgiftad av kroppens egen svamp och är sjuk i grad 4.
Blir satt på 14 dagars medicin och börjar få mitt liv tillbaka. Ökade massor i vikt då jag inte kunnat röra på mig.. har dock tappat en del nu så nu får jag på mig mina gamla kläder igen.

I början på augusti i år får jag covid och blir jättesjuk, får som luftrörskatarr och blir mycket hes och andfådd av att bara prata.
Får diagnos postcovid efter 5 veckor då jag inte blir bra i andning och heshet.
Annars ser alla prover bra ut förutom blodvärde som fortfarande är nere på 90 trots att jag äter järntillskott och så har gjort i månader.
Efter ytterligare 2 veckor ringer jag min läkare på VC och ber om nåt luftvidgande då det är som luftrören inte funkar, är tät samt fortfarande jättehes.
Får en luftrörsvidgande spray utskriven och den hjälper så efter några veckor är jag ok igen och rösten är tillbaka, men måste ta spray vid fysisk ansträngning.

Efter vaccinet har jag även fått mycket dåligt immunförsvar, åker på allt- magsjuka, förkylning på en gång om någon är smittad.
Min läkare på Näl frågade om jag ville vara med i en studie ang biverkningar efter covidvaccin men sen har jag inte hört nåt mer.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer