Som en blixt från en klar himmel

Redan efter första sprutan så fick jag huvudvärk som jag hade nästintill varje dag.

Hej! Här är min historia.

Tog min andra Pfizer spruta i augusti/september, redan efter första sprutan så fick jag huvudvärk som jag hade nästintill varje dag.

Som en blixt från en klar himmel, exakt så var det för mig den 14/2 vid 18 tiden. Denna blixt var för mig en blödning i huvudet, ambulansen trodde det var migrän och sa åt mig att lägga mig i ett mörkt rum & söka vård på vårdcentralen om det inte blev bättre dagen därpå.

Dagen därpå hade huvudvärken och värken i nacken spridit sig ner i rygg och ben, så valde att åka in akut istället. Efter många många timmar på akuten (12h) så hade dom röntgat mig (x2) och tagit ryggmärgsprov. Proverna visar en blödning och några timmar senare var jag på väg upp till Uppsala för operation. Operationen gick bra och därefter låg jag på intensivvård i 10 dagar inkl en ytterligare röntgen för att se om jag behövde en till operation.

Jag är så tacksam att allt har gått bra. Av dom menen jag har förutom traumat som spelas upp i mitt huvud dagligen så är det tack och lov bara hjärntrötthet och huvudvärk ❤️

30 år gammal och inga bakomliggande sjukdomar. Inga mer vaccin för mig ❌

Irma Mathys

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer