Läkaren sa att vi inte kan se någon annan förklaring än vaccinbiverkning

Jag vaccinerade mig i augusti -21, påtryckningarna från familj och vänner blev för stora.

Efter första dosen Pfizer hade jag influensa, smärta och yrsel hemma i två dagar. Det kändes som om värken satt i varenda muskel och led. Sa hemma att jag kände mig som om min hjärna förgiftats, synen var suddig och jag kunde inte tänka klart en enda tanke. Efter de två dagarna hade jag inga besvär förrän efter 1 vecka då jag hade en decimeterstor röd kvadrat på ena smalbenet som HC kom fram till var rosfeber. Läkaren tittade förvånat på mig som är frisk, vältränad i 40-års åldern och aldrig har problem med hälsan. 

”Det är vanligt att få om man är äldre och har nedsatt immunförsvar”, sa hon. 

Fick en penecillinkur och det blev bra. 

Två veckor senare vaknade jag av att jag inte kunde ligga på sidan, det värkte i armhålan. Kändes som en öm sten som gjorde att jag inte kunde hänga ner armen. På HC konstaterade de ömma knölar i båda brösten, på ena sidan från armhålan. Läkaren sa att vi måste utesluta tumörer och skickade mig på röntgen och ultraljud. Det visade inga tumörer men knölen i armhålan var nu som en halv golfboll och jag gick omkring med kudde under armen. En vecka senare låg jag på bröstmottagningen och dränerade svullnaderna i brösten med långa nålar. Läkaren sa att vi inte kan se någon annan förklaring än vaccinbiverkning. Svullnaderna försvann men sedan dess är jag trött, har dåligt närminne, svimmar plötsligt och utan förvarning och klarar inte av att träna mer än promenader på 30-40 min med pauser.

Har tränat yoga och andning i 15 år men kan inte andas eller syresätta ordentligt

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer