Skakar som om jag har parkinson

Screenshot 2022-03-09 at 21.06.31

Det tog 45 minuter innan jag slutade skaka

Den 14 april förra året så tog jag min första spruta, det var Pfizer.

Det tog 3 dagar så blev jag riktigt dålig, var tvungen att gå hem från jobbet pga skakningar i hela kroppen och dagen efter så hade jag riktiga covid symptom med feber och värk i kroppen, orkade ingenting.

Den 24:e juni tog jag min andra dos av Pfizer och dagen efter så ställde jag mig i duschen på morgonen för att kunna fira midsommar i en hyrd stuga.
Det slutade med att min kompis fick hämta badlakan åt mig för att jag skulle kunna torka av mig och lägga mig i sängen då jag säckade ihop i duschen benen bar mig inte. Det tog ca 45 minuter innan skakningarna slutade.

I slutet på november så fick jag covid har haft mycket konstiga symptom som värk i leder och muskler som kommer i skov, även problem med min vänsterhand som när jag håller något tyngre börjar skaka som att jag har parkinson.

Får ingen positiv respons från sjukvården. Kommer definitivt inte att ta min 3:e spruta då jag inte vet vilka biverkningarna blir.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer