28/11-2021 tog jag min första spruta av Pfizer

Ursäkta långt inlägg!

28/11-2021 tog jag min första spruta av Pfizer, kände inte av något direkt men blev slöare och slöare i huvudet och efter några dagar kände jag mig inte riktigt med, kunde inte riktigt hålla konversationer ordentligt och kände mig slö.
Fick träffa läkare efter 1 vecka och då konstaterades det att jag fått en ovanligt stark reaktion på första dosen vilket också var ovanligt, antagligen hjärntrötthet. Det rapporterades in och det tog ca 3 veckor innan det började avta och kännas normalt igen.
Läkaren kunde tyvärr inte skriva ett covid-pass intyg eftersom man var tvungen att ta båda sprutorna för att få det.

13/1 i år tog jag andra spruta (också Pfizer), fick feber på kvällen och blev bara sämre och sämre.
2 dagar senare testade jag positivt för covid och var rätt dålig. Ytterligare några dagar senare fick jag sår i munnen och fick efter mycket tjatande träffa läkare där det konstaterades att jag fått en tandböld av covid, fick antibiotika och blev sjukskriven i
ytterligare 1 vecka.

Under februari började jag känna att jag inte fick ner min vilopuls och att hjärtat både hoppade över slag men slog också extra slag, fick göra EKG som inte visade något.
I den vevan började jag också få huvudvärk.
26/4 träffade jag en läkare då jag inte blivit av med huvudvärken.
Vi tog tester för inflammation, infektion, järnvärden, blodvärden, blodsocker, sköldkörtel, B12, leverfunktion och njurfunktion men allt såg bra ut.
Blev skickad till en sjukgymnast för att se om det kan komma från nacken.
Det gjorde det inte.
Både läkaren och sjukgymnasten pratade om att det eventuellt kan vara post-covid men det är ju svårt att testa för, men jag blev ordinerad att inte göra några pulshöjande aktiviteter.

Har hållit det förutom ridning en gång i veckan-fram till i somras- då jag kände att det gav mig mer energi än vad det tog.
Började på akupunktur och har kört kombinerad öron och kropps-akupunktur med mellan 30-36 nålar per gång en gång i veckan i
ca 2 månaders tid nu.
Tycker inte riktigt detta har hjälpt.
Fått Alvedon, Ipren och Naproxen utskrivet.
Får äta upp till 8 tabletter Alvedon om dagen och 2 Ipren eller Naproxen om dagen men inte varje dag. Tycker dock inte detta hjälper så mycket heller.
Äter inte så många tabletter om dagen dock bara för jag får ta det och inte heller varje dag.

Jag vet inte hur jag ska gå vidare nu.
Har haft huvudvärk i 8 månader nu.
I våras hade jag vissa dagar då jag fått sova på lunchrasten för att orka med eftermiddagen (jobbar i butik). Vissa dagar har jag somnat så fort jag kommit hem efter jobbet.
Jag vet inte vad det är som orsakar det, det enda jag kan märka är att det ibland blir värre av mycket intryck eller stress.
Nu har jag tjänstledigt, bytt stad och börjat plugga och hade hoppats på att det skulle släppa men icke.

Har fortfarande huvudvärk, eventuellt lite lättare, eller så är det för jag vant mig. Har bokat tid till ny läkare i min nya stad för att fortsätta utredningen.
Jag vill bara bli av med huvudvärken nu….

Kan tillägga också att ja, det har varit rätt stressigt i perioder men allt detta har kommit i samband med sprutorna. Och nu har jag ju som sagt lagt om hela livet kan man säga och det har inte hjälpt.
Tack för att du tog dig tid att läsa allt ❤

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer