Huvudvärk dagligen

Jag kan inte se ett annat samband än vaccinet.

Hej! Jag hade Covid förra året i November. Jag fick fruktansvärd huvudvärk, var orkeslös, ont i kroppen med krypningar m.m.

Jag har länge dragit mig för att ta vaccinet men blev tillslut övertalad. Tog min första dos Pfizer 10/12-21. Under dagen känner jag mig yr och frusen. Dag 2 och 3 har jag väldigt ont i armen kommer jag ihåg. Den 23/12 får jag blixthuvudvärk och tar två alvedon.

Men huvudvärken har inte velat släppa utan jag har huvudvärk av olika slag varje dag. Ibland blir jag sängliggande hela dagen. Jag får även ”blodrus” i kroppen, det känns alltså som att blodet rusar genom hela min kropp väldigt snabbt och som att hjärtat slår dubbelt. Lider även utav illamående.

Mitt blodtryck har även höjts en aning då jag alltid legat runt 120/70 men har nu 136/91.

Jag har sökt för denna förbannade huvudvärk flera ggr och får till svar att det är spänningshuvudvärk, stress, ångest etc. ”Blodrusningarna” säger läkaren är panikångest.

Jag kan räkna på mina fingrar hur många ggr jag haft huvudvärk under mitt liv och nu då som sagt har jag ständig huvudvärk.

Jag kan inte se ett annat samband än vaccinet. Inga läkemedel hjälper ska läggas till, varken alvedon eller ipren. Är det fler som upplever huvudvärk konstant?

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer