Med tiden har smärtan avtagit

Jag hade ont i armbågslederna i typ 10 månader efter Pfizer

Jag hade ont i armbågslederna i typ 10 månader efter Pfizer-doserna jag fick i januari/februari 2021.

Speciellt ont på morgonen, stel och känsla av att lederna är inflammerade. Bara armbågarna påverkade. Kunde inte gymma överhuvudtaget för kroppen sa emot med smärtan. Bara motionssimma så länge myndigheterna tillät oss det.

Jag har reumatoid artrit i släkten så jag tror att det kan ha med det att göra. Jag är dock övertygad att det är vaccinet som satte igång processen. Kan inte vara en slump. Aldrig haft problem med några leder tidigare.

Med tiden har smärtan avtagit, idag känner jag inte lika mycket, men fortfarande stel känsla när jag sträcker ut armarna.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer