Hjärtsäcksinflammation

Intressant, sorgligt och minst sagt skrämmande att läsa allas erfarenheter och problem efter Covid-19 vaccinationen😔😡

Och eftersom vi förmodligen allihopa tog dessa vacciner pga att vi ville ta vårat ansvar för samhället, känner jag nu att vi allihopa även bär ansvaret att sprida sanningen så mycket som möjligt och på så sätt hoppas kunna påverka detta galenskap och kanske rädda några liv.

Missförstå mig inte, jag är inte emot vacciner men vilka och på vilket sätt går däremot att diskutera🤔.

Min sanning är att jag är en fullt frisk 39 årig man som arbetar som brandman på heltid vilket innebär en hel del träning, god hälsa och årliga läkarundersökningar.

Men så kom pandemin, och konstigt nog var jag en av dem som var skeptiskt mot dessa snabbt framtagna vacciner🤔och avvaktade in i det sista med att vaccinera mig, men som siste man på stationen tänkte jag också ta mitt samhälls ansvar som det heter säkert på era arbetsplatser också såklart🤔😃👍

Fortsättning följer 🔻🔻🔻

 

 

🔻🔻🔻del 2🔻🔻🔻

Tog min första Pfizer i slutet på augusti 21 och den andra i slutet på oktober (både jag och frugan samma dag🤔), vi blev trötta och hängiga i kroppen efter första inkl de vanligaste symptomen. Men så kom andra dosen och de vanliga symptomen första 1-3 dygnen och inget mer med det🤔tänkte vi iallafall.
Ca 10 dagar efter andra dosen kände jag plötsligt när jag skulle gå i trappor att jag blev ovanligt trött och andfådd🤔jaja tänkte jag att nu hade jag slarvat med träningen eftersom jag var just då på semester, efter två veckors semester började jag jobba och kände så fort vi skulle ha några aktiviteter att något inte stod rätt till….. men så läser man en del på nätet och tänker att juste🤔vanliga symptom trötthet, huvudvärk, och blablabla🤔😇😡
Som tur var skulle jag operera ena knät i början på december och kände att innan det måste jag kolla upp vad detta var och varför jag känner mig så dålig🤔(jag lägger till att frugan hade liknande symptom hela tiden).
Efter kontakt med den privata sjukvården, blev jag ombedd att åka in akut en fredag kväll till närmaste akutmottagning🙉🤔
Väl på plats upptäckte man mindre avvikelse på EKG och rekommenderade mig vidare för utredning, när jag några dagar efter detta hade träffat en läkarespecialist och en kardiolog konstaterades det att jag hade fått hjärtsäcksinflammation🙉🤔blev sjukskriven och gick på medicin, kollade mig igen nu för några dagar sedan och inflammationen ser bättre ut och jag ska börja återgå lite försiktigt till jobbet dock ej i utryckning (alltså kontorstjänst och inte mitt vanliga tjänst), men jag håller tummarna att jag inom de närmaste veckorna ska bli friskförklarad och få möjlighet att jobba med det jag allra mest trivs med.
Under dessa 2 månader har jag känt mig arg, besviken, utlämnad, offrad m.m😡😡

 

 

🔻🔻🔻del 3🔻🔻🔻
Men jag har också blivit klokare, tacksam för livet och allt jag har, familjen, riktiga vänner och framförallt hälsan.
Jag har också känt säkert som ni andra🤔varför just jag🤔men så vet jag om inte det varit jag hade det varit någon annan och hade den personen klarat sig alls🤔det får jag nog aldrig veta.
Men en sak vet jag och det är att alldeles för många friska oskyldiga människor skadas, dör och har dött utav detta och vem ska stå tillsvars för det och förklara för deras nära och kära hur och varför??
Vilka och vilken myndighet backar upp oss drabbade??
Varför pratas det inte om dessa problem öppet i media och globalt??
Enligt en källa har hjärtproblem ökat med 300% hos friska och välmående människor på senaste tiden.
Att avrunda det hela, fick vi också veta idag (efter en utredning) att även min fru har hjärtsäcksinflammation plus problem med armen och handen/fingrarna😡😡
Har alltså gått med samma problem utan att ha vetat det (vi började misstänka det redan när vi fick min diagnos men eftersom vi åkte på Corona innan jul väntade vi med hennes utredning).
Hur många fler går inte med samma hjärtproblem där ute tror ni🤔??
Enligt läkaren är detta ett väldigt vanligt och känt problem just nu som läkarna kämpar med dagligen.
3:e dosen 🤔nej tack.
Batchnr FF……..vilket återkommer i rapporterade allvarliga biverkningar.
Allt är såklart anmält, men vad tror ni kommer hända??
Skulle kunna skriva en hel bok🤔😇men får spara mig för andra tillfällen kanske, jag tycker det är viktigt att prata öppet om dessa problem och att ansvariga gör något åt saken för snart är sjukvården överfulla även med dessa patienter vad gör vi då🤔🙉??

 

 

🔻🔻🔻del 4🔻🔻🔻
Hoppas ingen missförstår mig och börjar dra egna slutsatser eller tar illa upp på något vis, allt jag skriver har jag belägg för och dokumentation.
Kommentarer är välkomna, men dumma kommentarer kan ni behålla för er själva och kom ihåg att detta är människoliv och våra verkligheter det handlar om.
Jag är en person som står för rättvisa och demokrati, vilket även innebär att man får uttrycka sig fritt så länge man inte skadar andra människor och att man ska ha rättighet att bestämma över sin kropp själv, alltså vill man vaccinera sig är det såklart okej men då måste man informeras också om risker samt omhändertas på ett humant sätt vid allvarliga biverkningar, och min slut fråga är🤔vad har man för beredskapsplaner för dessa sjuka och hårt drabbade människor🤔??
Till sist🤔😇
Håll ut och sluta aldrig tro på en bättre framtid och mänskligheten, för annars har vi ingen framtid✌️❤️👨‍👩‍👧🤗

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer