Har varit hos läkare flera gånger

Jag vaccinerade mig med Pfizer sommaren-21

Har totalt tagit tre sprutor, sista var våren 2022. Jag upptäckte i december 2021 små hudblödningar på båda armarna och sökte läkarhjälp & de tog flertal prover & allt såg bra ut med blodplättar, koagulering mm. Prickarna har fortsatt komma och jag har dom överallt nu. De är svåra att se om man inte står nära mig.

Har varit hos läkare flera gånger som fortsatt ta prover, blivit remitterad till hud som sedan skickade remiss till reumatism men alla prover ser bra ut.
Läkare på VC har skickat mig till hud och hudläkarna hittar ingen rimlig förklaring mer än att det KANSKE kan vara i samband med graviditet. Jag fick min första son i februari 2021 och fick min andra nu i april 2023.
Så jag har två faktorer alltså både vaccin och graviditet som skulle kunna orsaka dessa blödningar. Läkarna tror inte att det är vaccinet som orsakat dom, men hittar heller ingen riktigt anledning till varför de har uppstått eller varför de fortsätter komma.

Någon som har upplevt hudblödningar som mig efter vaccination?
Kan ett nästan 2 år gammalt vaccin fortfarande ge biverkningar?

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer