Min mamma har fått 3 sprutor Pfizer

Min mamma har aldrig tidigare haft problem från underlivet

Hej! Har inte skrivit här tidigare, men läst många inlägg. Detta gäller min Mamma som bor på ett äldreboende. Hon är 83 år och har har fått 3 sprutor/Pfizer. Ett tag efter 3 sprutan började hon få blödningar från underlivet, personalen upptäckte detta och tillkallade läkare. De kollade först så det inte var från urinvägarna och det var det inte. Dom misstänkte torra slemhinnor så hon fick börja med Vagifem, vilket hjälpte lite grann, men fortfarande blödningar.

Min mamma har aldrig tidigare haft problem från underlivet, varken förr eller senare, kom i klimakteriet vid 51-årsålder och de enda problemen då var svettningar o vallningar. Aldrig någonsin torra slemhinnor o aldrig urinvägsinfektioner. Det är först efter 3:e dosen, som många problem börjat. Enligt henne själv, ville hon sluta med vagifem, för det gjorde ju varken till eller ifrån, samt att hon tyckte det var besvärligt o jobbigt. Nu fick jag reda på idag, att blödningarna hade tilltagit i både styrka o mängd, så det blir ett nytt läkarbesök imorgon.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer