Jag kunde inte röra mig utan att börja gråta av smärtan 

Jag tog Pfizer första sprutan i augusti.

Jag fick feber, frossa, ont i kroppen. Därefter följde en inflammation i skulderbladet som satt i cirka 1 vecka.
Efter cirka 7 dagar fick jag riktiga Coronan. Mådde som vid en rejäl influensa med en märklig smärta i kroppen.

Den 9/9 var det dags för spruta 2. Blev återigen sjuk med feber, frossa, ont i kroppen och så kom inflammationen i ryggen ännu en gång men ännu kraftigare. Jag kunde inte röra mig utan att börja gråta av smärtan. Normalt sett anser jag mig vara rätt smärttålig.

Jag fick även ont i bröstet. Ringde 1177 som slog bort allt med att det är vaccinet. Avvakta.

Inflammationen i ryggen höll i sig i 2-3 månader och efter denna spruta får jag den här inflammationen till och från. När den kommer kan jag knappt röra armen, den spänner över båda skulderbladen och upp i nacken. Inom vården avfärdar dom det hela tiden med att det inte är vaccinet. Men jag vet att det är därifrån.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med detta. Jag vet att många säkerligen fått värre biverkningar. Men vore intressant att veta om fler fått samma som mig?

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer