Detta har förstört vårt liv totalt

Detta har förstört vårt liv totalt!

Min make som är 86 år tog sin 3:e spruta den 4:e december förra året och samtidigt fick han vaccin mot säsongsinfluensa. Sedan dess har han varit tröttare än vanligt tills han den 30 januari fick feber.

Jag gav febernedsättande, febern gick ner av den men steg igen. Han fick feberfrossa, han kunde inte gå upp från sängen själv utan att ramla.

På morgonen den 1 februari låg han på golvet efter att han försökt gå upp Jag ringde ambulans, de mätte tempen, han hade 40,4. De gjorde många undersökningar innan de upptäckte att han hade kraftig lunginflammation. Sänkan var uppe i 240.

Han får antibiotika som han ska ta tills den 14 februari. Han var lite dement förut men nu är det ännu värre. Han vet inte var han är!

Detta har förstört vårt liv totalt, om inte förvirringen försvinner måste han komma in på ett äldreboende 😭

Hans immunförsvar är helt pajjat av det här.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer