Är väldigt sällan sjuk

Är väldigt sällan sjuk och hade covid i december 2020 med väldigt milda symptom (en dags trötthet).

Väntade med att ta sprutan med det jag fått veta om naturlig immunitet i åtanke. Valde tillslut att ta första injektionen signerad Pfizer mot slutet av sommaren 2021 för att kunna träffa mina föräldrar, samt det som sades om nya varianter samt för att kunna resa så fritt som möjligt.

Inga problem eller konstigheter efter första sprutan men dagen efter att jag fick den andra så började en tre månader lång period av daglig huvudvärk, olik något jag någonsin varit med om. Har i princip aldrig huvudvärk och om jag haft det har det varit snabbt övergående och milt.

Kan bäst beskriva det som en vandrande smärta som gick runt i huvudet flera gånger varje dag. Eftersom det inte gick över började jag bli orolig och kontaktade sjukvården via min sjukförsäkring men så fort jag nämnde att huvudvärken började i samband med andra Pfizer-injektionen fick jag veta att försäkringen inte gällde om det var ”covid-relaterat”, jag valde då att säga att ”nä men det var nog inte alls relaterar till det” och då kunde jag få hjälp via försäkringen ändå.

Fick en mycket noggrann och duktig läkare som direkt kollade blodprov, skickade mig på magnetröntgen etc. Alla prover såg bra ut och avslutade ärendet lättad att det inte var något allvarligt som hittades. Tack och lov gick huvudvärken över nån vecka senare i princip lika snabbt som den kom efter att ha plågat mig i ungefär 3 månader totalt.

Ångrar mig att jag tog sprutorna och finns inte ens chans att jag kommer ta någon mer så länge förutsättningarna ser ut som de gör. Är inte emot vaccin i allmänhet och tror att de kan göra skillnad och spela en viktig roll för riskgrupper, vilka dessa vid var tid anses vara.

Allt gott och fortsätt att berätta er sanning! ❤️

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer