Jag är 20 år och nu är det 1år sen jag tog dos 1 av Pfizer

Armarna är nu normala men att hålla i saker som väger mer än 3kg är fortfarande svårt

Hej! Jag heter Jennifer Melin, jag är 20 år och nu är det ett år sen jag tog dos 1 av coronavaccinet Pfizer som sedan redan nån dag efter sprutan gav mig problem att använda armarna o benen – till att senare helt tappa förmågan att gå och använda benen, fötterna och mina tår.

Jag har även konstant smärta i benen som gjort att jag blir sängliggandes väldigt ofta då smärtan blir för stark för att sitta upp i rullstolen. Armarna är nu normala, men att hålla i saker som väger mer än 3kg är fortfarande svårt…när det gäller benen o fötterna så är det ingen förbättring.

Detta har varit och är fortfarande en väldigt tuff tid för mig, det är Nu jag ska leva livet men detta stoppade allt och gör att mitt liv har stått på paus i nu ett år och att inte veta när jag blir bättre är något som är så himla jobbigt!

Allt jag vill är att kunna gå igen eller att bara kunna röra mina tår, oavsett vad som krävs- det är min högsta önskan, men när man inte vet hur långt bort det är så tar det så mycket psykiskt på en.
Jag hoppas att jag inte behöver leva ett till år i rullstol utan förbättring då detta tar så mycket på en samt så vill jag inte att mitt liv ska stå på paus!
Jag vill jobba, vill kunna gå, vill kunna vara med mina kompisar och göra mina favoritsaker i livet. 
Bara att kunna röra min tå hade verkligen varit en dröm just nu, det känns väldigt långt bort men jag vägrar ge upp jag ska kämpa mig upp igen oavsett hur tuff och lång vägen dit är.

I min ålder ska ingen behöva ha sitt liv som jag har det nu, mitt liv måste anpassas till andra och jag behöver hjälp med de mest vardagliga uppgifterna.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer