Jag lever med klåda 24/7

Jag ser ut såhär över hela kroppen sen jag fick Modernas vaccin dos 2 (19 augusti), har inte haft covid vad jag vet.

Kronisk urtikaria är diagnosen läkarna ställt på mig.

Min livskvalité har sänkts något enormt då jag lever med klåda 24/7, blir värre vid fysisk ansträngning, stress, kyla, värme eller bara åtsittande kläder.

Arbetar på förskola, ja ni kan ju tänka er att inte stressa eller vara ute i alla väder eller jobba hemifrån är otänkbart😅 Så fort jag kommer hem kastar jag av mig alla kläder, då kan man se var bh-n har suttit och alla sömmar. Om jag sitter förlängd på en stol tex var på bio, då hade jag utslag över hela baksida lår.

Fruktansvärt är det!

Ingenting hjälper än så länge. (Ska till läkaren den 1 februari och har remiss till hud.)

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer