Tar man inte vaccinet, så har man inget att göra i den här branschen

Screenshot 2022-03-09 at 21.14.43

Den 25e februari så blir det 1år sen jag tog första covidvaccinet Astra

Jag har inte ens haft tanken att ta någon vaccin, men eftersom jag jobbar inom vården, på ett äldreboende så hörde jag i min omklädningsrum hur folk började prata om att ”tar man inte vaccinet, så har man inget att göra i den här branschen” 😳🤦🏼‍♀️

Usch fick så dåligt samvete, och jag älskar verkligen mitt jobb och ta hand om människor, älskar mina kollegor på min avdelning!
Iaf, jag har aldrig och jag menar de, aldrig haft ont i min arm som jag har efter covidvaccinet…

I början när jag fick ont och den domnade, jag kunde inte lyfta tungt, så berättade jag för min lillasyster, men hon sa, nä men du inbillar dig för att du vet att du fått vaccin, sen gick det typ 1 månad, 2 månad så berättade jag för henne, att när jag jobbar så får jag så ont, och råkade tappa en boende där på jobbet, men för att inte hon/han skulle få ont, så gjorde jag att jag höll personen med mina ben och andra armen, för ville inte att personen skulle få ont! 😳
För min hand bara släppte och jag kände ingenting!

Jag har inte kunnat lyfta upp min arm, jag kan inte bära tungt, får så ont i hela armen, från axeln ända ner till handen, min arm domnar sjukt mycket.
Kan inte sova på den sidan som jag har ont i armen. Har sån värk i hela armen, och jag har fått massa mediciner för att testa, jag går på massa olika terapier till sjukgymnasten, från nästa vecka ska vi testa med bassängträning för min arm.

Jag är sjukskriven sen länge pga min arm, och jag skäms verkligen, för att jag vill jobba men inte kan.

Jag har haft migrän förut, men nu känns det som att jag får oftare, jag mår sjukt illa, är ofta yr, är jätte trött, ibland kan jag inte ens ta hand om mina tre underbara barn, så det är dom som hjälper mig oftast, om inte min man eller lillasyster är hemma.

Andra dosen tog jag 20e juli men då ville jag ha Pfizer.
Tredje fjärde åttonde tänker jag fanimej inte ta.
Min lillasyster som är sjuksköterska har tagit alla 3 doser av covidvaccinet men hon har haft corona 2ggr, och jag som har två doser jag har fått corona 2ggr och nu andra gången som jag fick, det har gått 4 veckor sen, men jag har sjukt svårt att andas, hostar fortfarande och min näsa är sjukt täppt, hur mycket jag än har sköljt med koksaltlösning och använder massa olika nässpray, snyter mig hjälper inte alls!

Jag vet inte alls hur länge jag ska få lida såhär.
Tidigare har jag egentligen aldrig haft något emot något av vaccinerna, men efter jag fått såhär så skulle jag själv aldrig ta någon vaccin mer!

För min del, självklart att alla gör precis som dom vill! Jag skulle aldrig kunna säga till någon annan, ”nej ta inte”.
Men jag berättar gärna hur jag har fått det med min arm! 😳💕

Förlåt för långt inlägg! Jag hoppas av hela mitt hjärta, att alla som har fått nå biverkning, så hoppas jag att ni mår bättre och jag 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Massa kärlek och respekt till er alla!

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer