Dom tog blodprov 4 ggr under natten

Jag har tagit 2 doser pfizer första juli 2021 och andra i oktober.

Första dosen så fick jag direkt en tung känsla i armen och frågade sköterskan om det skulle vara så vilket hon sa var vanligt.. Det brann och stack i armen och jag hade problem med motoriken efter det. Tränade thaiboxning men armen fungerade verkligen inte alls som jag ville.

I oktober så tänkte jag att jag ändå skulle våga ta den andra för jag låg hemma sjukskriven med några brutna ben så jag tänkte att ”det inte gjorde så mycket” om motoriken skulle påverkas igen för jag kunde ändå inte träna.

Men efter andra dosen så fick jag förhöjd puls och betablockare och för en vecka sedan fick jag åka in till akuten med en vilopuls på 134 och det tog en natt innan pulsen gick ner. Dom tog blodprov 4 ggr under natten och alla prover såg bra ut så dom kollade verkligen allt men hittade ingen förklaring.

Nu är jag trött i kroppen och gått runt med ett illamående i ett par månader och pulsen ligger fortfarande väldigt högt.

Någon annan som fått så?

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer