Läkarna har avfärdat att jag blivit sjuk av vaccinet

Äntligen efter 20 läkarbesök och 1år med symptom så har jag kommit till en läkare som tror på mig

Har ”äntligen” blivit diagnostiserad med postcovid – av vaccinet.

Fick min andra dos med Pfizer,27 aug-2021 och då började kaoset.
Jag kan inte utföra några fysiska ansträngningar alls, alltså inte ens städa huset utan att det känns som jag sprungit ett maraton och får sjukdomskänsla efteråt. Jag blir så andfådd av ingenting, jag tål ingen kyla alls, har fått reaktiva luftvägar, hög puls av att prata för mycket, ont i leder och svaghet i muskler, vibreringar i kroppen, orkeslöshet, sömnsvårigheter, känns som någon sitter på min bröstkorg, svider i bröstet, kan inte köra bil osv. Detta är dagliga symtom.

Förra sommaren tränade jag på gym 4-5 dag/v och var i min bästa fysiska form på länge.
Nu, försöker jag klara av små vardagssysslor.
Läkarna har avfärdat att jag blivit sjuk av vaccinet. Dem har nekat remisser till arbets-ekg fast jag tryckt på att jag ska ha det, dem har skickat mig till psykolog för panikångest – vilket jag inte har.

Fick äntligen byta läkare och det första han gör är att kolla syresättningen och vad visar det? Jo, att efter jag promenerat i korridoren i 1-2 min så har jag en syresättning på 84 (!!).
Jag är sämre än någonsin, vilket ett arbets-ekg hade visat men nejdå då får man till svar, av den andra vårdcentralen ”remiss nekad, trodde inget annat heller” detta står i min journal!
Borde man anmäla? Orkar man ens det? Jag är bara så trött på vården. Men samtidigt glad att jag hittat en empatisk läkare.
Nu blir det vidare med nya undersökningar osv.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer