Jag höll på att segna ned då jag stod upp

Jag har tagit två sprutor Moderna varav den sista för cirka sex månader sedan

I början hände inget förutom en känsla av endagsinfluensa och något nedsatt energi, lätt yrsel osv. Cirka sex månader efter sista sprutan fick jag en otrolig nackvärk samtidigt som ben, fötter, armar och händer drabbades av stickningar och domningar. Jag höll på att segna ned då jag stod upp, hjärtklappning, yrsel och svimningskänsla. Det var en otroligt skrämmande upplevelse då jag vanligtvis är frisk och stark. Det blev så illa att jag fick åka till akuten där de undersökte mig – utan att hitta något fel. Läkaren gissade på spänningshuvudvärk?! 

Jag insåg att jag inte kommer att få någon hjälp av vården utan har i stället vänt mig till hälsokosten med bla Nac, och lagt om till vegankost. All alkohol och kaffe har plockats bort och sakta blir jag bättre.

Hoppas jag kan inspirera dig till att även om vaccinen ger biverkningar så är det inte kört. Jag kommer för alltid välja den alternativa vården efter detta och ALDRIG mer ta ett obeprövat vaccin igen.

Kramar till er alla

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer