Läkaren rekommenderade en spruta till…

Min pappa 65 år blev väldigt sjuk efter första dosen i maj 2021.

Extrem trötthet, svag, yr, illamående, glömsk, han har diabetes sen 30 år tillbaka men blodsockret gick bananas och blev skyhögt, det gick inte att få ner trots mycket högre doser insulin, han orkade knappt prata när han låg ner utan att bli andfådd.

Resulterade i ambulans in på sjukhuset där det konstaterades Ketoacidos som behandlades men dom fick inte ner blodsockret under 15 trots att han var inlagd på sjukhuset. Sen blev han hemskickad med att han skulle ta ännu högre doser insulin för övriga prov såg bra ut.

Han blev inte bättre och fick åka ambulans in någon dag senare igen, men alla prover såg ju bra ut då också, visade sig senare att han hade fått en jättepropp mellan lungorna som ska behandlas med mediciner i 1 år för att lösas upp.

Trots att jag och flera försökte få honom att inte ta fler vaccinsprutor pga biverkningarna så rekommenderade läkaren att han skulle ta 2 sprutan men ett annat märke denna gång.

Så i september 2021 tog pappa den.

Fick ännu mer och svårare biverkningarna. Ambulans, men hemskickad för alla prover såg bra ut. Ambulans, njursvikt, hjärtsvikt men skulle skrivas ut igen. Men då nekade vi i familjen och sa att dom fick hålla kvar han tills han blev bättre eller dom hittat något mer konkret.

På sjukhuset menade dom att organsvikten inte var av större betydning, visade sig då att krankärlen nästan blivit helt igensatt och det ledde till akut kranskärlsoperation. 20h efter operationen skriver dom ut honom. När pappa ska resa sig från sängen för att följa med mamma som var där för att hämta honom börjar han att sluddra och tappar förmågan i hela ena sidan. Blir kvar 1dygn till men läkarna hittar inga fel.

Diabetesen han har haft sen länge tillbaka är omöjlig att hålla i chack, ofta jättehögt blodsocker eller jättelågt.

Han tar sig numera fram med hjälp av rullator.

Han har som tur är inte tagit fler vaccinsprutor efter det.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer