Det hela började med att jag tog min 3:e covidvaccination

Min resa under hösten 2022 efter covidvaccination

Det hela började med att jag tog min 3:e covidvaccination av Pfizer den 26/6.
2 veckor efter det så blev jag sjuk i covid för andra gången. Mådde bra under sjukdomen, fick endast feber under en natt och lite ont i halsen annars inga andra symtom.
1 vecka efter det började andra problem. Fick så ont i underlivet och sen dess har det bara fortsatt. Har varit försökskanin på gyn under hela hösten.
Har fått prova alla möjliga salvor och mediciner mot svamp.herpes,eksem m.m men inget hjälper.

Just nu äter jag medicin mot nervsmärta utan resultat.
Det har inte bara varit nedre regionerna som har strulat.
Har haft diverse urinvägsinfektioner. Besvär med extrem värk i magen som läkarna inte heller vet vad det är för något. Har även haft besvär med ryggskott/diskbråck samt värk i ben.
Just nu har jag inflammation i
ev bröstmusklerna eller i brosket som revbenen sitter i, det gör väldigt ont. Kan inte djupandas utan att det känns som man sliter ut hela revbenen.

Det ena avlöser det andra, känns helt hopplöst. Besvären i underlivet blir inte bättre och det tar på psyket något otroligt. Allt detta har blivit efter vaccinationen och jag tror inte det har med slumpen att göra utan att det är vaccinet som är boven i det hela. Känns som att kroppen har överreagerat på allt när vaccination och sjukdom kom så tätt inpå varandra.

Jag kommer iaf inte ta någon mer spruta. Nu har det snart gått ett halvår med smärtor i underlivet. Kan inte ha kläder på mig utan att det gör ont. Blir begränsad i livet och kan inte göra dom aktiviteter jag förut älskade som ex vandring i naturen med min hund eller cykla, bada, springa inget går utan att det gör ont.

Blir påverkad i vardagen hela tiden, blir värre så fort jag är på jobbet och får sitta mkt. Blir bara ledsen och deprimerad när jag inser att jag kommer få leva med detta.
Jag är 30 år och vill kunna skaffa familj och barn i framtiden. Läkarna börjar tröttna på mitt tjat men jag vill verkligen kunna leva mitt liv normalt igen. Ångrar så att jag tog sista sprutan men gjorde det dels för att skydda andra och dels för att jag jobbar som undersköterska och blir mer eller mindre påtvingad vaccination.
Men jag hade aldrig valt det om jag visste att det skulle bli såhär i efterhand.

Skriver om privata saker men tänker att det kanske finns någon där ute som upplevt samma och som inte vågar skriva om det.

Ta hand om er 

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer