Min bror dog

Min bror fick Astras vaccin i våras. Han var 52 år.

Direkt upplevde han en konstig huvudvärk. Efter en vecka dog han i en kraftig hjärnblödning.

Jag bestämde mig att avvakta med att ta vaccinet är ännu inte vaccinerad. Nu i måndags så kände jag mig lite sliten under ett träningspass. Bestämde mig för att göra ett test. Visade sig att jag är positiv och har Corona. Just nu så känner jag mig helt frisk.

Jag är väldigt tacksam att jag stått på mig och vägrat vaccinet. När jag följt med här om biverkningar så lider jag med er alla. Förstår er som känt påtryckningar eller att ha valt vaccinet i god tro. Varit själv nära flera gånger att ta vaccinet.

Men tack vare denna grupp är jag 100 procent säker att jag aldrig kommer vaccinera mig.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer