Sängliggandes i tre månader

Trötthet, omfattande utmattning och sköldkörtelproblem efter covid-vaccinet

Den 26/11 2021 tog jag första sprutan (Pfizer Comirnaty) och har fått enorma problem efteråt med ett extremt försämrat mående.

Har sedan sprutan drabbats av en enorm trötthet, utmattning och orkeslöshet som bara blir värre för varje dag och har mer eller mindre varit helt sängliggandes i snart 3 månader då jag bara blir liggandes i sängen nästan hela dagen är helt borta i både kroppen och hjärnan.

När jag väl försöker resa mig upp eller röra på mig så börjar det snurra i huvudet och jag blir helt yr, skakig i kroppen och vinglig samtidigt som det svartnar framför ögonen.

Två veckor innan sprutan så tog jag också diverse blodprover därav TSH då jag sedan tidigare har Hashimoto. Har medicinerat i över 6 år och har under denna tid haft stabila sköldkörtelvärden med ett TSH på runt 1. Vid provtagning alldeles innan sprutan låg mitt TSH på 1,2.

För 2 veckor sedan (ca 2,5 månader efter sprutan) visar prover att mitt TSH plötsligt stigit till 16… Blir självklart väldigt fundersam då jag inte haft ett sådant högt TSH-värde på över 6 år och då värdet 2 veckor innan sprutan låg på 1,2…

Förutom detta så kom även min mens tillbaka 3 dagar efter att jag tagit sprutan. Har annars inte haft mens på 7 år och därför känns det självklart ganska suspekt att mensen helt hux flux kommer 3 dagar efter att jag vaccinerat mig. Har därefter haft konstanta blödningar i 2 månader utan uppehåll…

Jag har sökt vård för mina symptom x-antal gånger nu men både läkare på VC och endokrin förnekar att vaccinet är orsaken till mina problem och får ingen respons alls.

Har ej tagit dos 2 eller 3, utan alltså enbart 1:a dosen!

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer