Mamma är säker på att problemen uppstod i samband med vaccineringen

Vi har alla varit oroliga för hennes hälsa och uppmanat henne till att söka vård

Min mamma, 63 år gammal, fick i samband med sin andra dos vaccin från Pfizer, för ca ett halvår sedan, problem med hjärtklappning och blev extremt andfådd för minsta lilla ansträngning.

Problemen har hållit i sig sedan dess och vi har alla varit oroliga för hennes hälsa och uppmanat henne till att söka vård vilket hon äntligen kom sig för att göra idag då hon insåg att situationen hon nu befinner sig i är ohållbar.

Det visade sig att hon lider av förmaksflimmer och hon är säker på att problemen uppstod i samband med vaccineringen. Hon tycker att hennes livskvalitet försämrats avsevärt sedan hon tog vaccinet och ångrar idag att hon lät sig vaccineras.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer