Min biverkningsresa tog sin början den 23 juni 2021.

Min biverkningsresa tog sin början den 23 juni 2021

Den 23 maj 2021 tog jag som många andra covid-vaccin, i mitt fall var det Moderna.
Efterföljande dagar hade jag ont i vänster arm och blev sen genomförkyld och tänkte då att det var det som man kunde få efter vaccinationen.
Sen kände jag mig bättre, men efter att ha somnat på min soffa efter en dålig nattsömn så vaknade jag med en jobbig huvudvärk.
Jag trodde då att den skulle försvinna efter ett par dagar men nej den bara fortsatte och fortsatte.

Ett par dagar senare började jag få ont i halsen och snuva och jag tänkte att detta var bara en förkylning men testade mig för corona och provet kom tillbaka negativt.
Jag har varit i kontakt med olika VC under dessa år.
Fick vid det första VC besöket muskelavslappnande medicin och råd att gå till optikern.
Fick glasögon som jag aldrig haft tidigare och trodde nog att huvudvärken skulle försvinna men icke den var fortfarande kvar.

Bytte i denna veva VC och vid besöket där fick jag ta allergi-medicin och nässpray men inget hjälpte och jag fick ingen större hjälp där så jag bytte VC igen.
Fick där rådet att söka till Rehab Öst för att se om mina problem berodde på musklerna men icke utan fick gå tillbaka till VC igen.

Fick där en remiss till Röntgenkliniken för att göra en röntgen av huvudet för att se om det fanns något fel där men icke, allt såg bra ut.

Efter väldigt mycket tjat fick jag en telefontid med läkaren på VC som skrev ut D-vitamin, zink och nässpray för att lindra mina fortsatta problem med huvudvärk och förkylningssymtom som snuva och halsont.
Detta har inte heller hjälpt då jag sitter med väldigt ont i huvudet och ont i halsen.

Jag har aldrig i mitt liv haft dessa problem innan corona-vaccinet! Var väldigt frisk och var förkyld kanske högts 4 gånger om året och hade ibland vanlig huvudvärk som försvann fort.
Nu har jag haft svår huvudvärk och förkylningssymtom i snart 2 år och läkarna tar mig inte på allvar och jag känner mig inte som mig själv.
(Fick corona i februari 2022)

Förlåt för ett långt inlägg men var tvungen att skriva av mig.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer