Min läkare vet inte vad han ska göra

Har gått igenom så många undersökningar

Delar min upplevelse så långt.
Bor i Danmark sedan länge och är sedan mars 2021 sjukskriven. Fick då AstraZeneca sprutan (x1) för att jobba inom vården.

Har tyvärr långvariga biverkningar i form av konstant huvudvärk, massiv tinnitus, propp i öronen, yrsel, och utpräglad trötthet.
Har gått igenom så många undersökningar, neurologer, blivit scannad, fysioterapi, akupunktur, etc utan att det hjälpt.
Det skulle bara tränas bort fick jag veta.
Min läkare vet inte vad han ska göra. Har prövat att återgå till jobb men då fått det sämre och varit tvungen till långa perioder med återhämtning. Har kontaktat en privat klinik och deras konklusion: jag har ME, postviral neuroinflammation.

I härvan kring a-kassa, sjukpenning och arbetsförmedling frågade jag facket vad de gör för oss drabbade. De tvekade lite men gjorde åtminstone en intervju med mig. 

Fortsätt att kämpa och sprida information.
Så sjukt att öppet behöva dela sin sjukdomshistoria, men det här måste högre upp, locket får inte läggas på. Snacka med ert nätverk, det måste finnas journalister och andra som kan se det orimliga i allt detta. Många bäckar små… Tack.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer