Att detta dyker upp helt plötsligt från ingenstans känns inte rimligt

Jag börjar verkligen bli orolig för mitt hälsotillstånd!

Jaha och där fick man plötsligt en urinvägsinfektion som nästan innebar inläggning. Från att ha varit bra i lördags fram till lunch blev jag snabbt sjuk. På eftermiddagen i går söndag började jag få blod i urinet. Efter samtal med 1177 blev jag uppmanad att söka akut vård. Där var det extremt nära att dom la in mig på grund av det nämnda blodet samt skyhög sänka. Det är väldigt få män i min ålder och kondition som drabbas så illa av en urinvägsinfektion. Men tack vare riktigt bra blodvärden och blodtryck fick jag åka hem. Men jag kommer bli kallad till urologen för ordentlig genomgång.
Vad har då detta med vaccinet att göra, jo självklart eftersom urinvägsinfektioner är direkt kopplade till immunförsvaret, dåligt immunförsvar så får du lättare urinvägsinfektion. Jag har ALDRIG haft någon urinvägsinfektion tidigare i mitt liv och jag är 47 år. Att detta dyker upp heeelt plötsligt från ingenstans känns inte rimligt och med tanke på allt jag redan genomgått efter tredje sprutan kan jag inte tänka något annat.
Många här reagerade på mitt tidigare inlägg där jag skrev att jag direkt efter tredje dosen Pfizer den 12 januari 2022 fick astma, min artros förvärrades, jag fick herpesliknande sår som inte läkte. Jag har haft feber och muskelvärk. Samt nu sist innan urinvägsinfektionen märkte jag att min pollenallergi förvärrats avsevärt från att knappt märkts av tidigare år. Alla dessa symptom är direkt kopplade till immunförsvaret. Lägg därtill urinvägsinfektion jag precis fått.
Jag börjar verkligen bli orolig för mitt hälsotillstånd! Jag har aldrig uppfattat mig som en person som lätt blivit sjuk och sen jag började med periodisk fasta för cirka åtta år sen har jag knappt varit sjuk en enda dag. Men efter den 12 januari i år 2022 har jag varit mer sjuk än hela mitt vuxna liv. Det känns allt annat än ok.
Kommer idag kontakta Post-Covid Mottagningen på Karolinska för nu kräver jag hjälp.
En intressant sak som hände på akutmottagningen igår var att läkaren medgav att det tyvärr verkar blivit lite av rysk roulette vilka som blir dåliga av vaccinet och vilka som inte blir det.
Ta hand er där ute.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer