Är bekymrad för min mamma som fått svåra problem

Är bekymrad för min mamma som fått svåra problem

Min mamma har fått svåra problem med ”brännande” fötter, alltså efter 2 doser av Pfizer så känner hon sig inte bara otroligt varm om fötterna utan som hon själv beskriver det så ”kokar/bränns” fötterna och det är som värst nattetid så innan läggdags så hon badar fötterna i en balja proppad med is och även lindar fötterna i vetekudde som fått ligga länge i frysen och många ggr så blir hon inte av med dessa brännande känslor ändå….

Hon har fått Satoren utskrivet men hon tycker inte att det hjälper.
Vill också nämna att hon säger att det känns som om hon ”går på moln”när hon har gått och stått en längre stund….

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer