Inget funkar, och allt jag gör kräver så otroligt mycket energi av mig

Jag sitter nu i den stolen då man påstår att mina problem beror på post-covid. Jag fick covid-19 första gången i februari 2021, jag var då ovaccinerad och blev skapligt dålig.

Ambulanspersonal kom hit och kollade till mig och maken i samma veva, då vi båda hade känningar av hjärtat och låg syresättning.
 
Med det färskt i minnet tog jag första dosen Moderna (om än motvilligt) – märker bara att jag börjar känna mig utbränd, inte mer än så. Jag bortförklarar det med att det inte är så konstigt då det skett mycket i livet.
 
Detta följs av upprepade infektioner med hög feber, dvs. runt 40 grader, och jag har en normaltemp på 35,6 annars.
 
I november känner jag mig tvingad att ta dos två, och nu blir det tydligare att jag mår skit!! Hög feber kommer på direkten, ont och rejäl sjukdomskänsla.
 
Min man tar sin tredje dos i början av januari, och två veckor senare får vi covid-19 igen. Den här gången blir det utdraget, och jag mår verkligen inte bra.
 
Jag återgår dock i jobb, men livet känns jävligt utmanande just nu.
 
Jag ångrar djupt att jag har tagit vaccinet, uppenbarligen så skyddar det inte mot infektion, och n u har jag fått veta att jag har fått något de kallar för post-covid.
 
Jag ska till covid-mottagningen inom kort och är för närvarande sjukskriven. Jag är helt trasig och känner mig ”korkad”. Jag tappar ord, har svårt för att ”tänka rätt”, typ det logiska tänkandet. Jag har fruktansvärd smärta i kroppen, får upprepade migränanfall och är så trött.
 
Inget funkar, och allt jag gör kräver så otroligt mycket energi av mig. Jag har låg syresättning, ligger sällan över 92 procent, har svårt att få upp mitt blodtryck 90/60 och har ständigt hög puls, en vilopuls runt 100. Jag får kramper i musklerna som gör att jag inte får sova på nätterna. Mitt minne är helt ur funktion och jag glömmer bort viktiga saker.
 
Tack för att ni tog er tid att läsa.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer