Jag tog min första spruta för 1 år sedan och reagerade kraftigt på den

6/5 fick jag ansiktsförlamning vänster sida och har sedan dag ett misstänkt vaccin-biverkning

Min reaktion på ett inlägg som jag fick skickat till mig och nu kanske jag även har svar som läkarna har ej kunnat ge . Detta ska jag ta med mig till nästa kontakt med sjukvården .

Jag tog min första spruta för 1 år sedan och reagerade kraftigt på den. Fick den andra nov- 2021 under uppsikt och tack och lov var ej reaktionen så kraftig vid andra gången .
Men nu 6/5 fick jag ansiktsförlamning vänster sida och har sedan dag ett misstänkt vaccin-biverkning. Men Huddinge lasarettet på öron-näsa-hals , infektion och akuten – alla avfärdade mina misstankar.

Nu 13/6 var jag hos specialisten på öron-näsa-hals i Danderyd och eftersom ingen förbättring har skett så sa hon att det är nästan 0% chans att det skulle kunna bli bättre alls eftersom jag har blivit sämre och sämre från dag 1..

Båda sprutor var Pfizer och jag tänker inte ta varken tredje eller fjärde eller mer sk…t i min kropp och vill även nämna att jag har ej haft någon av covid varianterna .
 
P.s. det värsta är att detta tar på måendet och skrämmande är att man skäms att gå bland folk , inte skäms jag över mig utan jag skäms över hur folk kan bete sig . Och hur personalen på lasarettet tar för givet att man har två ögon – ”du har ju ensidig förlamning, du hittar själv” och hur folk inte flyttar sig när man går vid väggen och försöker hala sig fram och se något😔

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer