Livet som pensionär

Jag är konstant trött och vid minsta ansträngning blir jag andfådd

Jag har fått två sprutor AstraZeneca.

Första sprutan fick jag 21/04/21 och fick feber 39 grader i ett dygn, men inget annat. Den andra sprutan fick jag 7/7/21 och första veckan märkte jag inget, sen började jag tappa orken att gå och blev andfådd.

Sen en morgon vaknade jag av att det kändes som att man hade en uppblåst väst på sig, tryck över hela överkroppen. Jag ringde 1177 och dom kopplade över mig till 112 ganska omgående, ambulans till Danderyds sjukhus hjärtavdelningen.
Dom magnetröntgade hjärtat utan och med kontrast utan att hitta något. Även lungröntgen, men det gav inget. Efter två nätter skickade dom hem mig.

Jag har bara blivit sämre sedan dess och på vårdcentralen säger läkaren bara att jag måste ut och träna. Jag är konstant trött och vid minsta ansträngning blir jag andfådd, jag orkar bara gå några meter innan krafterna börjar tryta. Plockar jag ur disken ur diskmaskinen så måste jag sätta mig ner och vila efteråt.

Det värsta är att sjukvården inte verkar vara intresserad utav mina problem utan de vill bara bli av med mig. Några fler vaccinsprutor kommer det inte att bli för min del.

Ja, det var väl i korthet det jag har att säga, livet som pensionär blev inte det jag hade sett fram emot.

Berättelser.

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer