Det här är min sambos berättelse

Vi tampas fortfarande med biverkningarna som blev

Hej allihop
Det här är min sambos berättelse:

Han tog andra sprutan av Modernas vaccin i augusti förra året. Vi tampas fortfarande med biverkningarna som blev (huvudvärk, feber dagligen men bättre nu, allmän trötthet, slut i kropp och muskler). Allt detta ledde till första utredningen på infektionsmottagningen på sjukhuset. Allt visade att han var kärnfrisk – tills han röntgade huvudet (MR).

Då hittades stora vita ”blobbar” som visar på inflammation vilket i sin tur kan vara MS informerades vi om. Chockade så blev vi remitterade till neurologen där vi är nu. Ny MR med kontrast gjord och ryggmärgsprov taget. Nu ska vi träffa neurologen igen snart men vi har kikat på journalanteckningarna där det finns ”stark misstanke om demyeliniserande sjukdom” (vilket skulle kunna vara just MS men det finns flera sjukdomar som har med myelin att göra).

Vi vet inte allt än men snart lär vi väl få reda på mer.

Vår teori är att min sambo har haft de här anlagen latent men att vaccinet har startat det och det är något som har diskuterats med personerna inom sjukvården också. 

UPPDATERING
Vi har nu varit inne hos neurologen och min sambo har fått diagnosen MS. Hon kan inte bevisa att vaccinet har startat sjukdomsförloppet men hon menar på att hur det än är så har vaccinet klart förvärrat symtomen när man tittar på tidssambandet mellan de två.
Nu väntar behandling och mer information om vad allt detta innebär. Tack allihop för all information och allt stöd, vi läser allt och det värmer

Dela gärna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Berättelser

Jag lät mig luras

Jag lät mig luras att ta fyra sprutor. Den första var Astra Zeneca sedan Pfizer